Επιδότηση eshop με Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

 

Processing your request, Please wait....

Πρόσθετες πληροφορίες

Τηλέφωνο2312132929
Ιστοσελίδαhttps://www.telepassport.gr

Περιγραφή

Επιδότηση eshop με Πρόγραμμα ΕΣΠΑ + δώρο κάρτες ή φυλλάδια για την επιχείρηση σας.

Ξεκίνησε νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για επιχορήγηση καταστημάτων για τη δημιουργία eshop μέχρι 5.000 ευρώ.
Αναλαμβάνουμε την υποβολή του φακέλου και τη δημιουργία ενός σωστού και με έμφαση σε ιδιαίτερο design eshop σας.
100% Επιτυχία και έγκριση όλων όσους αναλάβαμε για το φάκελο υποβολής στον 1ο κύκλο!
Άμεσος και δωρεάν έλεγχος στην πλατφόρμα του ΕΣΠΑ και υποβολή έγκαιρα ώστε να επιτύχουμε την γρήγορη έγκριση για έναρξη των εργασιών κατασκευής e-shop.

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα σωστό και άρτιο σε υψηλής αισθητικής design e-shop και όλο αυτό επιδοτούμενο έως 5.000 ευρώ; Δείτε την εταιρεία μας, τις δουλειές των έμπειρων προγραμματιστών μας και κρίνετε τον σωστό συνεργάτη για τα επόμενα χρόνια.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
– Να έχουν ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού με την εξαίρεση του τομέα της αλιείας και της εμπορίας καπνού και προϊόντων καπνού) ή ο τζίρος σας να είναι μεγαλύτερος στον ΚΑΔ 47.
– Να έχει ανασταλεί η λειτουργία της επιχείρησης για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 μέχρι τώρα
– Ο τζίρος του καταστήματος για το 4ο τρίμηνο του 2020 να είναι κατά 20% ή περισσότερo μειωμένος από το 4ο τρίμηνο του 2019.
– Να υπάρχει φυσικό κατάστημα

Η διαδικασία έχει ως εξής :
1. Αναλαμβάνουμε την αίτηση του φακέλου σας εντελώς δωρεάν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά
2. Εφόσον εγκριθείτε θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία δημιουργίας e-shop όπου μέσα σε 1 με 2 μήνες max θα δημιουργηθεί ένα υψηλής αισθητικής e-shop.
3. Εξόφληση του e-shop και αίτηση για να παραλάβετε τα χρήματα άμεσα.

Η εποχή αυτή ενδείκνυται για ηλεκτρονικές αγορές και η κατασκευή ενός eshop είναι επιτακτική ανάγκη. Ήδη υπάρχει ραγδαία αύξηση σε ηλεκτρονικές πωλήσεις πανελλαδικά.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να σας προτείνουμε συνεργασία για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) ή την προώθηση της επιχείρησης σας μέσω των υπηρεσιών μας.

Μας εμπιστεύονται ήδη κορυφαίες εταιρείες για την δημιουργία των ιστοσελίδων όπου συνεργαζόμαστε σε μια διαρκή ανοδική πορεία δημιουργικότητας.

Σας παρέχουμε δημιουργία ιστοσελίδων υψηλών απαιτήσεων συμβατή με τους κανονισμούς για GDPR & SSL Certificate.

Οι σελίδες μας βαδίζουν πάνω στα σύγχρονα πρότυπα και υπακούν στις αρχές και τους κανόνες του διαδικτύου όπως τους κανόνες για GDPR. Η κάθε σελίδα μας έχει ξεχωριστό στόχο ανάλογα με το είδος της και σχεδιασμένη έτσι για να προσελκύει το ενδιαφέρον του επισκέπτη από την πρώτη στιγμή. Οι επισκέπτες άλλωστε είναι το ζητούμενο για κάθε ιστοσελίδα.
Επωφεληθείτε άμεσα από την προσφορά μας για κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας περιλαμβάνοντας όλα τα βασικά εργαλεία της επιχείρησης σας στην εμφάνιση της στο διαδίκτυο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.telepassport.gr

Listing ID: 2826103c628cab47

Σχόλια